Spanien > Nerja > Parador > Tuhillo > Lägenhet 1


Prol. c/Carabeo Ed Tuhillo Apto J3, Nerja
Lägenhet 1
Lägenheten ligger helt intill klippkanten, med spektakulär utsikt mot havet, staden och bergen, Sierra Almijara, från den privata terrassen och balkongen. Takterrassen har 360° utsikt där man kan ordna barbeque eller bara ligga och sola. Takterrassen rymmer 6-8 personer för middagar. Där finns också en vattenkran och en hammock.

Lägenheten har ett modernt välutrustat kök, satellit-TV, är uppvärmd och kyld av två klimatanläggningar (AC/DC) (vardagsrummet och det största sovrummet) och en Jaquzzi (största sovrummet). Det finns även värme maskiner och fläktar i de andra sovrummen.

Lägenheten ligger i Huset Tuhillo (nedför gatan från Hotel Parador) perfekt beläget ovan Nerja's populära Burriana strand (5min gång) och med bara 6 minuters promenad till stadens centrum. Huset Tuhillo har också en stor gemensam pool med trädgård och ligger i den eftertraktade, östra, äldre och mer traditionella delen av Nerja.Zoom

Zoom

Zoom

ZoomDetails


Beskrivning: Våning: 3, Golvyta: 90 m² (1 sq m ~ 10 sq ft)
Generellt: Vardagsrum, Öppen spis, Kök, Sängplatser: 6, Sovrum: 3 (Tvillingsängar: 0, Dubbelsängar: 1, Enkelsängar: 4, Barnsängar: 2), Badrum: 2 (Showers: 2, Toilets: 0)
Utrustning: Trådlöst internet (WiFi), Satelit-TV, Kabel-TV, DVD, Klimatanläggning, Uppvärmning, Tvättmaskin, Diskmaskin, Sängkläder, Handdukar, Ugn, Spis, Kyl/Frys, Strykjärn, Barnstol,
Utomhus: Trädgård, Pool, Balkong, Grill, Terrass, Trädgårdsmöbler, Solstolar
Annat: Ej rökning, Barn är välkomna, Rullstol vänlig, Passar ej för rullstol, Ta med egna strand handdukar

Gästbok

"Vi ville bara säga att vi hade en underbar tid i Tuhillo lägenheten. Läget är underbart och vi fick beundra den andlösa utsikten varje gång vi öppnade dom franska dörrarna. Köket var extremt bra utrustat and möblemanger var tillfredsställande. Tack igen för en underbar semester och vi kommer inte att tveka att boka eller rekomendera er lägenhet igen."

"Ville bara tala om hur mycket vi uppskattade er underbara lägenhet i Nerja; det är ett härligt ställe."

"Tack för att ni låtit oss använda er lägenhet i Nerja. Vi hade en underbar semester. Vi älskade poolen och stranden och tyckte att lägenheten var superb."

"Jag ville bara tacka för en underbar semester i Nerja över nyår. Vi fann lägenheten mycket välutrustad och med en spektakulär utsikt över havet. Soluppgångarna var härliga!"